Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ MEDISTEP – ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Η εταιρεία  MEDI STEP ιδρύθηκε το 1990 στις Αχαρνές. Με 30 και πλέον χρόνια παρουσίας στον χώρο των ορθοπεδικών, νοσοκομειακών και ιατρικών ειδών, η MEDI STEP συνεχίζει με υπευθυνότητα να εξελίσσεται, εμπλουτίζοντας την γκάμα των προϊόντων και των υπηρεσιών της με στόχο να προσφέρει κάθε δυνατή λύση στις δικές σας ανάγκες και των αγαπημένων σας.

Σε μας θα βρείτε τελευταίας τεχνολογίας πιστοποιημένα ορθοπεδικά είδη, νοσοκομειακά προϊόντα και αναπνευστικές συσκευές από τους μεγαλύτερους οίκους της Ευρώπης και της Αμερικής. Τα προϊόντα διατίθενται προς πώληση ή κατά περίπτωση, προς ενοικίαση. Είμαστε συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ και τα λοιπά ασφαλιστικά ταμεία.

Εκπαιδεύοντας πλέον τη δεύτερη γενιά στον ευαίσθητο τομέα της υγείας και των ιατροτεχνολογικών προϊόντων, οι αξίες μας παραμένουν σταθερές και αναλλοίωτες:

Ενσυναίσθηση για τις ανάγκες σας

Εξειδίκευση για την αρτιότερη εξυπηρέτηση

Ποιότητα και αξιοπιστία προϊόντων

Υπευθυνότητα και Εντιμότητα

photo katastimatos

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε!

Επισκεφτείτε το κατάστημά μας στη λεωφόρο Φιλαδελφείας 16 στις Αχαρνές, περιηγηθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στα 210-2400658 & 210-2407160 και μέσω e-mail στο info@medistep.gr και μαζί θα βρούμε αυτό ακριβώς που χρειάζεστε.

Καλάθι αγορών