Ιατρικό Οξυγόνο

Ο αέρας που αναπνέουμε περιέχει οξυγόνο σε ποσοστό 20,95%. Μέσω της αναπνοής, το οξυγόνο διαχέεται από τους πνεύμονες στα αιμοφόρα αγγεία κι από εκεί στους ιστούς και τα όργανα. Σε πολλές περιπτώσεις πνευμονικών ασθενειών, η ποσότητα οξυγόνου που απορροφάται μέσω της εισπνοής του ατμοσφαιρικού αέρα δεν είναι αρκετή με αποτέλεσμα να απαιτείται οξυγονοθεραπεία με χρήση ιατρικού οξυγόνου στο σπίτι. Ο γιατρός που θα διαπιστώσει  την αναπνευστική ανεπάρκεια (διαπιστώνεται κυρίως μέσω της εξέτασης των αερίων του αίματος) θα σας συστήσει την χρήση ιατρικού οξυγόνου. Θα σας ενημερώσει για την απαιτούμενη ροή του οξυγόνου (αναλογία λίτρων ανά λεπτό) καθώς και για τις ώρες χρήσης.

συμπυκνωτής οξυγόνου

Η οξυγονοθεραπεία στο σπίτι γίνεται με μια ειδική συσκευή, του συμπυκνωτή οξυγόνου. Ο συμπυκνωτής οξυγόνου λειτουργεί με ρεύμα παράγοντας οξυγόνου 24 ώρες το 24ωρο. Πρόκειται για τον πλέον διαδεδομένο τρόπο οξυγονοθεραπείας κατ’οίκον παγκοσμίως.

 Η εταιρεία μας διαθέτει πιστοποιημένους συμπυκνωτές οξυγόνου τελευταίες τεχνολογίας, για ενοικίαση ή πώληση.

Η παράδοση του εξοπλισμού για τις ενοικιάσεις γίνεται εντός 2-3 ωρών. Εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει την τοποθέτηση του εξοπλισμού καθώς και την εκπαίδευση χρήστη και φροντιστών στον τρόπο χρήσης της συσκευής, τηρώντας απαρέγκλιτα όλα τα μέτρα προστασίας και υγιεινής.

Υπάρχει 24ωρη κάλυψη σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος και άμεση αντικατάσταση εξοπλισμού σε περίπτωση βλάβης.

Η ενοικίαση γίνεται είτε ιδιωτικά είτε μέσω ΕΟΠΥΥ προσκομίζοντας τα αντίστοιχα παραπεμπτικά συνταγογράφησης.

Οι υπηρεσίες μας στη διάθεσή σας

Έχετε κάποια απορία σχετικά με το Ιατρικό οξυγόνο; Επισκεφτείτε το κατάστημά μας, καλέστε μας τηλεφωνικά ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας, θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας για να απαντήσουμε όποια ερώτηση έχετε!

Καλάθι αγορών